Virksomheden Giant Bicycles blev grundlagt i 1972, og den er i dag verdens største producent af cykler.
Giant el cykler er de mest driftssikre og fejlfri i Danmark gennem de seneste år. Der er brugt mange resourcer og lang tid på at udvikle de bedste motorer og batterier. Giant anvender komponenter, som er udviklet udelukkende til brug på el cykler. Stel og forgaffel er ekstra kraftigt, for at det kan holde til motorens påvirkning. Giant el cykler er forsynet med de nyeste Lithium-Ion batterier.

Giant Twist Elegance til kvinder har 7 indvendige gear og 250 Watt SyncDrive motor i forhjulet. Motoren har lydløs kobling, og kører helt uden modstand i frihjul. For at øge komforten er der affjedring i både forgaffel og sadelstang samt gelsadel og ergonomisk udformede håndtag. Denne model har lav indstigning og afslappet, komfortabel kørestilling.
 
Giant Hybrid Escape er den lette sporty el cykel med 27 udvendige gear. Motoren er placeret i baghjulet. Med en batteri effekt på 360 Watt timer kan man køre op til 100 km på et fuldt opladet batteri under normale betingelser. Hybrid Escape el cykel findes både til herrer og damer.

Giant har også en mountainbike med elmotor. Talon 29 Hybrid gør det endnu sjovere at cykle i skov og på stier. Den er udstyret med et batteri med 360 Watt timer, som under de rette betingelser rækker til ca. 80 km. Giant Talon 29 Hybrid har Shimano Deore/XT gear og Shimano hydrauliske skivebremser.
En RockShox XC32 forgaffel sørger for effektiv afdæmpning.

Giant el cykler forhandles af Design Cykler. Der er lige nu store besparelser på udvalgte Giant el cykler.